Om Welcome Hemma

TJÄNSTERNA SOM GÖR VARDAGEN LITE LÄTTARE FÖR DIG PRIVAT

Welcome Hemma, ett nytänkande tjänsteutbud, helt riktat till dig som privatperson.
Vi finns här för att göra ditt liv lite lättare och givetvis med socialt ansvar i centrum!
Tjänsten lanserades i Sverige under 2018.

Med Welcome Hemma, är ambitionen att förenkla vardagen för dig i ditt privatliv. Vår vision är att vi ska erbjuda kostnadseffektiva produkter och tjänster som hjälper människor att finna sin fulla potential på ett enkelt, effektivt men även miljövänligt sätt. Vi gör med andra ord vardagsbestyren medan du får tid över till det som gör livet värt att leva. Vi vill helt enkelt göra din vardag lite lättare med mer tid för dig till det som är viktigt!

Socialt ansvar, är en viktig hörnsten i Welcome Hemmas tjänster. Det är även huvudanledningen till att man väljer oss som leverantör. En del av omsättningen går direkt till ett antal viktiga organisationer, som stödjer barn, hälsa och miljö. När ni väljer oss som leverantör, blir även Ni en del av Welcome Hemmas koncept för ett ökat socialt ansvar. Det tycker vi är bra!

Vår organisation

Vi tror på snabba kontaktvägar, närhet till vår personal, och socialt ansvar! Därför är vi organiserade regionvis, med en regionchef/platschef som bor i trakten. På detta sätt skapar vi närhet, och möjlighet till hembesök när Ni så önskar. Samtliga regioner är kopplade till vårt huvudkontor i Osby, som hanterar kundtjänst, administration och personal.

Bolaget Welcome Online AB, driver idag tre verksamhetsområden.
För ytterligare information se www.welcomecorporate.se
Bolaget ägs av Hallberg Group AB www.hbgonline.se

Kontakta oss gärna vid eventuella frågor.

Med vänlig hälsning
Björn Hallberg/VD CEO